Agenda 2018-2019 Dialektwärkgroep Heerde_Waopmvelde

Op woensdag 26 september 2018 is de eerste Wärkgroep aomp van dit nieje seizoen. Dan bepraot wie de zaekn die 't bestuur hef bedach det wie disse periode kunt gaon doen. En Jan Nitrauw kump oons vertelln aover Erve IJzerman in Waopmvelde

Op 31 oktober is d'r 'n wärkaomp, waor de woordnliestn weer aandacht krieg en wat andere zaekn bepraot wörd.

Op 28 November kump Bennie Rorije van Waopmvelds gerij praotn aover de koetsn en de peerde. Aover 't onderhold van peerde en koetsn maer ok over de wedstriedn.

In December heb wie gien saemkomst deur de feesdaege.

In Januari 2019 heb wie netuurlek weer Niejaorschietn in de de agenda staon. Op woensdag 9 januari komp wie um halfachte bie menaere in De Heerd an 't Van Meurslaantje in Heerde. We effen anmelden bie Jan van Leeuwen op 0578-693659 aj graeg wilt kommen!!

Op 27 Februari 2019 is d,r weer 'n wärkaomp in de Heerd

Op 5 Meert is de aomp det de prieze van de schriefwedstried 2019 bekend emaekt wordt vanaf 19:00u! Det is dan in Kulturhus de Hezebrink an de Ds van Rhijnstraote 69 in Emst. Ok Disse keer is 't 'n saemwärking tussen de Dialektwärkgroep Heerde/Waopmvelde en Dialectkring gemeente Epe.

De clubaomp op 27 meert in Heerde is 'n gewone wärkaovend, waor de woordnliesten bepraot wörd en de andere zaekn deur eneumen met mekaere.
Op 24 April is Herman Visser de sprèèker die zien gedachn löt gaon aover de streektaal en wat d'r met de schoellessen veur kindern en grootn edaon mut worden.

En op woensdag 29 Mei maekt wie weer 'n gezelleg ende an 't streektaal-seizoen 2018-2019.

Alle leedn bint van härte welkom op Wärkgroep-aomde in 't dörpshuus de Heerd in Heerde. Wul ie meer weetn dan kuj belln met de veurzitter Jan van Leeuwen, 0578-693659  Terug naar vorige pagina


  Website
  woordnboek D -> NL
  woordnboek NL -> D

Aapm en oeln kuj der mee vangn